Oudere foto’s van Goudse straten

Zoals ik eerder al schreef, heb ik in het afgelopen jaar alle straten van Gouda op de foto gezet. Mijn idee daarbij is om dat eens in de vijf jaar te gaan doen, en zo dus in beeld te krijgen wat er (wel of niet) verandert.

Maar, in het verleden heb ik zo nu en dan ook al wel eens een aantal foto’s gemaakt in Gouda. Sommige van die foto’s heb ik op ongeveer dezelfde plaatsen gemaakt als mijn foto’s voor het stratenproject. Deze foto’s heb ik nu uitgezocht en bij de stratenfoto’s van dit jaar gezet. Ze komen vooral van mijn Flickr-pagina en uit deze serie, maar een aantal heb ik nog niet eerder geüpload.

Hieronder staan de straten waar ik oudere foto’s van heb:

Verder zijn sommige straten in nieuwbouwwijken tijdens het jaar nieuw geopend of erg veranderd. Van dit soort straten heb ik soms meerdere foto’s in 2017 gemaakt, zodat er ook al een verschil te zien is. Dit zijn de volgende straten:

Middenwillens:

Westergouwe:

Voor komend jaar wil ik de straten in deze en andere nieuwbouwwijken in de gaten gaan houden. Ik denk eraan om eens in de paar maanden langs alle nieuwbouwwijken te gaan, en dus nieuwe stratenfoto’s te maken en erbij te zetten als er iets veranderd is. Dat ben ik dus van plan in 2018.