Postcode 2805

Sinds gisteren heb ik voor mijn stratenproject ook alle straten van postcode 2805 op de foto gezet. Dit zijn de wijken Ouwe Gouwe en Achterwillens, maar ook het Goudse Hout en het nieuwbouwwijkje Middenwillens (tussen het Goudse Hout en het spoor).

Vooral in het Goudse Hout staan de namen van paden vaak slecht aangegeven: eigenlijk alleen vanaf de rand (Goudse Houtsingel of Platteweg), en dan nog niet eens altijd. Toch heb ik mijn best gedaan om zo veel mogelijk paden te zoeken, maar het is me toch vaak niet duidelijk hoe alle paden precies lopen. De enige kaart die ik kan vinden waar de paden allemaal op staan (inclusief een aantal die totaal niet aangegeven worden) is OpenStreetMap, maar die is door iedereen te bewerken en daarom staan er nog wel eens niet-officiële namen op. Het lastige is dat de meeste paden niet op de postcodelijst staan omdat er geen adressen zijn, dus wat de officiële namen zijn weet ik daarom vaak niet. Ik heb daarom alleen de paden waarvan de naam wél aangegeven wordt op de foto gezet.

Naar de Straten-pagina >