Foto’s van de straten van Gouda

Mijn plan is om in 2017 alle straten van Gouda langs te gaan. Een maand geleden was ik al van plan om alle foto’s op deze site te zetten. Het heeft even geduurd, maar ze staan er nu op. Ik heb trouwens in de tussentijd ook niet stilgezeten, want ik heb (als het goed is) ook alle straten van Korte Akkeren gehad. Ondertussen heb ik bijna 300 straten op de foto gezet.

Klik hier om de foto’s van alle straten te bekijken

Tot nu toe heb ik dus alleen de binnenstad (postcode 2801) en de Korte Akkeren (2802). De komende maanden hoop ik de rest van de stad door te gaan, te beginnen bij Bloemendaal (2803). Zie mijn vorige blogpost voor een uitgebreide uitleg over wat ik van plan ben.

Kaart postcode 2801
Centrum / Nieuwe Park (2801)
Kaart postcode 2802
Korte Akkeren (2802)
Kaart postcode 2803
Bloemendaal (2803): binnenkort!

1 reactie op “Foto’s van de straten van Gouda

Reacties zijn gesloten.