Mijn eigen fotoboek

Het is natuurlijk niets nieuws om je foto’s af te laten drukken in een fotoboek. Maar toch wilde ik dit even kwijt.

Ik heb namelijk mijn foto’s van 2016 als fotoboek laten drukken. Dit heb ik NIET bij een standaard fotoservice-bedrijf gedaan, maar bij een online drukker. Dat was een stuk goedkoper, maar je moet wel zelf je hele ‘boek’ precies samenstellen (daar zit heel veel tijd in!). Dat betekent wel dat ik overal omschrijvingen bij kon zetten, en zo nu en dan een (halve) pagina gebruikt heb voor een stukje uitleg. Hierdoor is het veel meer een echt boek geworden dan een simpel fotoboek; ik ben dan ook heel blij met het resultaat:

Mijn volgende plan is om ook boeken van eerdere jaren te maken, met uitgebreide verhalen over wat we allemaal gedaan hebben en kaarten van waar we geweest zijn. Aan mijn boek van 2015 ben ik al begonnen. Als voorproefje is hier vast een kaart van de reis van dat jaar: