Een nieuw thema voor Google Chrome

Een hele tijd geleden heb ik al eens een thema voor Google Chrome van één van mijn foto’s gemaakt. Nu heb ik een tweede online gezet:

Dit is een foto die ik gemaakt heb in het Duitse stadje Rothenburg, vorig  jaar zomer. Het was best lastig om een geschikte foto te vinden (zie mijn eerdere blogpost voor uitleg daarover) maar ik had er toch één gevonden. Deze stond trouwens al een tijdje klaar; ik heb hem nu pas echt ‘afgemaakt’ en naar de Chrome webstore geüpload. Misschien moet ik binnenkort toch maar weer eens een nieuw thema maken, van één van mijn foto’s van dit jaar (mijn eerste thema was van een foto uit 2014).

Verder heb ik op deze site ook een pagina gemaakt voor mijn Google Chrome thema’s. Op die pagina houd ik een overzicht van mijn thema’s bij, en naar die pagina verwijs ik mensen die via de Chrome webstore naar de “website van de maker” gaan. Vandaar ook de link naar mijn Engelstalige pagina met een korte uitleg. De pagina heb ik ook in het menu bovenaan gezet.