Foto’s van Gouda

Church
Close-up van de Sint Janskerk in Gouda. Deze foto is er één van de eerste die ik op Flickr plaatste.

Toen ik aan mijn Flickr-pagina begon, was het voor gratis gebruikers niet mogelijk om meer dan 200 foto’s te hebben. Alleen de nieuwste 200 foto’s stonden in het overzicht, de rest “verdween” en was alleen maar te vinden als je de directe link had. Daar heb je natuurlijk niet zo veel aan, dus ik was heel voorzichtig met welke foto’s ik wel en niet uitkoos.

Later, nadat ze die regel hadden afgeschaft, ben ik al mijn oudere foto’s eens nagegaan en heb er veel meer geüpload. Deze foto’s hebben de tag “l8r” op mijn Flickr-pagina.

Toch zijn er aardig wat foto’s die ik nooit geüpload had, omdat ik ze blijkbaar niet interessant genoeg vond. Pas geleden heb ik al mijn fotomappen weer eens doorgebladerd en vond ik nog een interessante “serie” foto’s. Dat zijn foto’s die ik gemaakt heb toen ik nog in Gouda woonde. Het zijn vooral foto’s uit de binnenstad en de wijk Korte Akkeren, maar er staan weinig bezienswaardige dingen op. Er zitten best een aantal redelijke foto’s bij, wat vooral aan het weer ligt. Ook is het gewoon leuk om de wijk waarin ik opgegroeid ben weer eens terug te zien. Er zijn best wel een aantal dingen veranderd en hier en daar kun je op deze foto’s nog zien hoe het “was”.

Hieronder staat de hele serie, gemaakt op 6 en 7 maart 2010: